Saturday, November 3, 2012

langkawi weh. & oh spm.


Assalam dan hai J sebenarnya nak blogging kat langkawi tapi tak dapat nak connect wifi pulak aii. Ada je wifi tapi puihh haha, harapan palsu semata-mata. Mak saya kata maybe sebab hujan kot, hmm maybe. Haha mengada je nak sedih bagai. Ha ! speaking of hujan, time hari first sampai airport kat langkawi tu (ye naik flight, dah lama tak fly sejak riwayat saya berakhir di sainsku last year :3) eh okay sambung sambung. Time touch down tu, memang hujan lebat habis wehh. Turun plane tu, dapatlah payung sekor eh sebuah. (budi bahasa budaya kita) saya dengan mak saya time tu. Tangan saya kiri kanan penuh pegang beg, pastu pegang payung lagi dengan hujan lebat gila ala2 hollywood eh apa kaitan. Sampai tercabut payung saya haaa. Rasa nak terbang je payung tu tapi saya tarik balik, lawan angin monsun hahaha. Habis basah ! serious sakai rupa saya time tu dengan dua2 tangan penuh, peluk payung yang dah nazak -.- pastu saya panggil lah mak saya kat depan, dia gelak pulak T.T pastu suruh share payung dengan dia huhuh. Pastu dah sampai tu, pekerja airport tu, ada lah beberapa orang terkejut tengok keadaan payung saya eh payung dorang hahaha XD saya pun buat muka innocent apabila telah merosakkan payung air asia. :3  haa ni lah rupa hujan tu. Hihi. 


heheh dah sampai hotel tu, tetiba ada text *trut* (comel tak bunyi text saya ?) he he . okay, nad sebenarnya. "uuuu ada orang tu pergi langkawi laaa !" "aik macam mana tau" "saya baca blog awak lah" GULP ._. uuuu hai nad hai hai (kalau awak sedang baca ni) hehehe. dia nak bagitau yang dia pun pergi langkawi jugak, sehari sebelum saya hahah taknak kalah :P okay sambung, kat sana saya shopping jelah apa lagi kan kan, perempuannnn. well what to do do dooo. :3 well mostly chocolates sebab kat sana murah bak hang. half price woo :D saya pun mula grab some bags of chocolates and letak dalam bakul, ingatkan dah banyak. tetiba tengok mak saya, melimpah haaa bakul dia hahaha. saya pun .____. letaklah balik hahaha. shopping jelah kot kat sana, tak buat pape sangat pun hihi. tapi serious pergi mana2 kat langkawi, asyik rasa nak beli cekelat je ishh. sanggup keluarkan duit kpt kat bank sana haa ^^v sorry kpt. ni keperluan muwehehe. okay tu jelah kot setakat ni. hew hew eh oh yeah ! esok spm ! wowowoww :O adik saya spm esok ! wah wahh. aan, kakak doakan aan dapat jawab dengan tenang dan mudah. semoga mendapat keputusan yang cemerlang gemilang terbilang :')) and of course to my juniors and sesiapa jelah yang ambik spm repeat ke apa ke. haha. all the best yaww ! :DD


eh tetiba budak ni syok sendiri. tak kena timing betul lah. oh yeah, tudung baru :* hahah sesiapa yang kenal saya, dorang paham. hehe okay babai !

4 comments :

  1. PAYUNG SEBUAH??? haha... sekaki kan???? (muke x sure) haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. manalah saya tau ! hahahaha bm saya tak A+ XD

      Delete
  2. alooo ade mention nme I lerww :3 plus ehm tudung tu kne pakai nex sem yaww. kte pun ade beli beberapa tudung bru hiwhiw. see ya on 3rd dis :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha oh yeahh see ya ! with your new tudung :P hehehe

      Delete