Sunday, February 26, 2012

Kenangan twitter yg paling lucu. XD





Sebaiknya kita bersahabat =) RT  Kita asyik kutuk Indonesia tapi hakikatnya Indonesia lebih famous berbanding Malaysia. Fact.


Assalamualaikum dan hai ! :D okay, ni saya nak cerita sikit apa jadi dekat twitter tadi. hahaha. gila ah. nampak kan dekat atas tu ? haaaa. seriously, saya tak sangka akan ada respond macam tu sekali. haha. belum cukup lagi tu, saya siap buat kawan dengan orang indon lagi. hahaha. cuba usha ni.

Rambun Pamenan
 eh OKEH, sapa buat anak malaysia yg lain :)


Adoyai ! dah la dia follow saya ! hahahaha. habis la. kena hati sikit-sikit saya lepas ni. tak boleh nak tweet sesuka hati pasal indonesia lepas ni. adoyy, menyesal pulak saya. hahaha. lepas tu, saya tweet ni.

farisa alia
Disebabkan oleh tweet aku sebelum ni, aku dah dapat kawan dari Indonesia. Bagus twitter ni.


Hahaha.  lepas tu dia pergi retweet pulak ! hahaha. lepas tu dia tweet ni.


Rambun Pamenan
SEEP punya kawan dari malaysia :) ternyata mereka sangat 


Oh yeah, saya dah bagi image yang baik tentang Malaysia (Y) haha. gila gila gila. inilah tweet saya yang paling saya tak dapat lupakan sepanjang saya berada di twitter. hahahahaha. saya ada follower indon wooo. hahahaha. XD  k, babai. assalamualaikum.


6 comments :

  1. lawak la awak ni farisa.haha,good job.PM would be so proud

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. jyeah ! (Y) at last. menyumbang dekat negara jugak saya ni. hahaha

      Delete
  2. HAHA Izwan indon jugak kot lol jk ! Hahah bese ah kalau sy jadi awak pun sy batak :D tahniah Farisa !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha. izwan indon pun boleh ! XD wahh, terima kasih bebanyak ! hahaha :DD

      Delete