Thursday, February 23, 2012

fail test JPJ. wuuu :'(

image

assalamualaikum dan hai ! :D sebelum tu, saya main rembat je gambar kat atas ni dari tumblr. siapa tu ? haha. bukan liam payne one direction ke ? eh eh, tak kisah la siapa pun. haha. sebenarnya, saya malas jugak nak cerita akan kegagalan saya ni. haha. tapi bila dah ramai sangat yg dah asyik tanya, haih. tetiba terdetik hati ni nak masukkan jugak la dalam blog ni. -.- saya test JPJ hari isnin hari tu. oh ye, gambar kat atas tu nk tunjuk yg saya sedih la kan fail. haha. takkan nak happy kot. ish. k, saya lulus ujian litar. yang saya fail adalah ujian jalan raya. nak tahu kenapa ?! nak ? saya langgar pokok. tadaa~  *HA ? LANGGAR POKOK ?* alahai. chill la. haha. semua mcm panic semacam je bila saya kata saya langgar pokok. haha. bukannya teruk pun. sikit je. macam ni, saya berhenti untuk tunggu kereta lain lalu. time tu saya masih guna gear 3. sepatutnya kan kena guna gear 1 bila nak jalan balik. so, saya masuk U-turn ni. U-turn tu pulak kena turun bukit. pehh, paham-2 jela kan bila dah guna gear 3 tu, terlaju la plak kereta time tu. sekali buat U-turn, nak naik bukit balik, tetiba enjin mati pulak ! adoyyy. lepas tu, kereta ter-reverse sendiri and BANGG ! langgar pokok. hahaha. orang JPJ tu terus kata saya ni bahaya. haha. dia terus suruh tukar tempat duduk, biar dia yang drive. aduhh. frust kott. dahlah kena bebel dgn org JPJ tu sepanjang jalan. tahan jela telinga. nak buat mcm mana. jealous doe tengok orang lain pass. bunyi mcm senang je en. haha. tapi saya okay, cool je. :) lagi 2 minggu saya retest and kena bayar RM150. wuwuwuw :'( bazir duit parents je. teruk betul. tapi, saya dah belajar daripada kesilapan and taknak ulang lagi. :( doakan saya berjaya untuk kali kedua ye ! :DD saya nak sangat dapat lesen P. haha. k, babai. assalamualaikum !

16 comments :

  1. sadisnye hidupp kau ! hahaha tkpe cube lg ek :)

    ReplyDelete
  2. hahaha...lnggr pkok x thn or...lnggr divider xpe ag...hahaha..btw,gud luck yew utk retest 6t..hahaha...sy pn 5/3 ni test jpj...hahaha..doakn smuanya brjln lncr yew..hohohoho..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. sy pernah langgar kereta orang. adoyai. haha, k thanks ! good luck utk awak jugak k ! :D

      Delete
  3. alaaaaaaa..kesiannye..cuak pulak nak ambik test T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. terima kasih atas simpati anda. :') eh, takpe. insyaAllah okay punya. hihi

      Delete
  4. langgar pokok?
    xpe lagi drpd langgar tiang.
    singgah sini.
    semoga hari ini hari yg Indah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. tula pasal :) okay, thanks ! :D

      Delete
  5. haahahahahahaha..geli hati sy bace..hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. tetak awak husna. takpe takpe. saya redha. hahaha.

      Delete
  6. ahhhaa..aira pun fail:'( tapi dekat litar..3 penjuru..haishhh..bengang je rase..sedih pun ade sbb ye la,nk minx duit lg..doakan aira repeat kamis ni!!!>,<

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. jyeah ! kita geng ! sep sikit. hahaha. okay, good luck ! :D

      Delete
  7. boleh thn juak cta farisa tk..haha..perey aq tetek..anyway, all the best..fighting!!

    ReplyDelete
  8. dari kau langgar pokok baik kau langgar je bukit tuhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. langgar bukit pun boleh mark. hahahaha

      Delete