Sunday, April 8, 2012

interview.

assalamualaikum dan hai :D ada lah satu hari ni. saya bangun pagi, tetiba mak saya masuk bilik kata saya dapat tawaran interview for khazanah. :O melalui email. wah, syukur Alhamdulillah. course yang saya ambil tu dahlah saya main cekop je. nak kena buat banyak research lah ni. petang tu, tengah dok sibuk texting, tetiba plak ada call dari nombor tidak dikenali. malas plak nak angkat tapi ankgkat jelah. nasib baik angkat sebab rupanya Yayasan UEM yang call kata saya dapat offer interview jugak. Alhamdulillah :') UEM ada dua sessions, the first one is on the 12th of april (sama tarikh dengan kahazanah) and the second one is on th 17th. yang first session tu dia test. second punya baru interview. but still, hari yang sama ? :O oh mann. UEM pukul 9 pagi, khazanah pukul 2 petang. huish. sehari suntuk lah ni nampaknya. isk isk. cuak lah gila ! UEM pun saya main rembat je course tu. civil engineering. haish. saya ambil pun ntahlah. sebab ayah saya lecturer ajar course tu kot. haha. mendalahh. dah takde medic nak buat macam mana lagi. terpaksalah berkorban. haaa, nak kena perform time interview ni. insyaAllah saya akan buat yang terbaik ! hihi. ha, lupak nak bagitahu. jangan lupa check email kalau nak check for khazanah. dia tak call, main email je. UEM lain, dia call. macam kawan saya sorang ni tadi, nasib baik saya suruh dia check email. bila dah check, baru dia tahu yang dia pun dapat offer interview khazanah. so, baik check kepada sesiapa yang apply tu ye. rugi kalau terlepas peluang keemasan ni. and oh yeah, hari ni bukak JPA and MARA. confirm semua tengah beratur menunggu depan lappy masing-2 sambil refresh page tak sudah. samalah kita. goodluck ye semua. semoga urusan kita dipermudahkan oleh-Nya. insyaAllah, Amin ! okay, babai. assalamualaikum.




10 comments :

  1. Tahniah Farisa ! T.T Untungnyaaaaaaaaaaa !

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you nad ! Alhamdulillah, rezeki Allah :) awak tunggu jelah mana tahu dapat jugak. hihi. jom apply jpa and mara sama-2 :D

      Delete
  2. UEM?sama ngan mbekk laa..dia pun interview gak haritu..haha..thniahhh!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh. haha. okay okay, thank you ! :D

      Delete