Saturday, April 21, 2012

okay compact :D


assalamualaikum dan hai :D okay banyak benda yang berlaku lately and saya nak compactkan semuanya sekaligus jelah dalam post ni ye. haha. okay lupa nak cerita pasal interview hari tu. unfortunately, khazanah first stage saya tak pass. uhuk uhuk. dia IQ test. ada 5 sections. 2 sections saya tak sempat nak habiskan disebabkan masa yang tak mengizinkan. soalan dia takdelah sesusah mana, just that it was time-bounded. fuh, bayangkan ah. 30 soalan 11 mins, 42 soalan 9 mins. alahai, come on lah. saya bukannya albert einstein :') but sokay, saya takdelah frust pun. eheh. saya jumpa Amierul Rieza dekat situ. haha. okay dah. ni gambar saya time khazanah.



eheheh, nampak macam saya sorang plak yang melayu dekat situ. macam jelah. haha. siapa cina sebelah saya tu ? =.= photobomb gila. haha. okay okay. hari yang sama jugak saya assessment test for UEM. assessment tu digunakan time interview saya hari selasa lepas. okaylah. saya macam sembang pulak. haha. banyak budak sbp jugak yang saya berkenalan. best gila ! gelak je kerja. haha. yela, untuk hilangkan nervous lah katakan. haha. i think it was okay, just praying for the best. :)

okay dah cukup pasal interview. haha. hari sabtu lepas, saya pergi uniten tengok pertandingan WOC. adik saya wakil TKC tapi of courselah saya datang untuk sokong Sainsku ! boo adik farisa boo haha. okay kejam sikit. ^^ best doe ! jumpa member sainsku. ramai jugak alumni sainsku yang datang termasuk batch kami ! :D okay sumpah rindu. and oh yeah, saya jumpa Lehud jugak. haha. dia seratas. :D


okay, ni time tkc perform. hihi. sainsku saya rakam video terus. haha. tapi panjang sangat so tunjuk gambar ni pun cukuplah yeeee. esok tu keputusan dia. Alhamdulillah, sainsku got into the finale ! and managed to get gold award :D wow, i'm very proud of them and very proud to be one of their supporters ! :D

okay next topic. eheh. sekarang ni semua tengah busy isi mara kan kan ? ye saya tahu. saya pun sama. tapi borang belum habis isi lagi ni. huish. pemalasnya farisa ni. ish. -.- semua pakat sembang esei mara je semenjak dua menjak ni. haha. saya dah siap ! weehoo. ^^  and oh malam tadi dekat group sbp94 serious havoc gila. ehem malaslah nak mention nama sekolah ehem ehem siapa yang tahu tu tahulah ehem. tapi ni memang kes gila kuasalah. kecoh nak mati. tapi saya gelak je tengok perangai mereka berpolitik :3 awwwwhh. eheh. malas nak masuk campur. :) haha. okay dah compact dah ni kan ? okay babai semua okay okay. assalamualaikum. :)

4 comments :

  1. untunglah kawan maya jadi kawan realiti.haha.bile kite nak jumpe kan?hihi *lap air mate*
    seratas tak dapat join finale taun neyh.first time kot T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. tula ! nak jumpa aten jugak :3 hihihi.
      haha.sokay, bagi aku semua sekolah hebat kot time tu. memang sengit jugak ah. at least dah lakukan yang terbaik :)

      Delete
  2. Replies
    1. hai wan ! (okay baca slow-2 lah.) haha

      Delete