Sunday, March 11, 2012

dah 12 mac dah ni O.o

assalamualaikum dan hai :D kalau saya tak tunjuk gambar ni pun korang dah tahu dah kot apa saya nak remindkan para spm'11 candidates. weh weh, dah 12 mac 2012 doe ! lagi 10 hari je ni. cuak tak cuak ? haha.


okay dah cukup. yang penting saya fly ke sarawak ambil slip spm tu nanti. hihi. and of course lah jumpa member apa semua. :') tula siapa suruh sekolah jauh sangat kan ? haaa, member pun jauh. haha. takpe, mana tahu nanti masuk U sama. oh yeah. (y) haha.


 k dah dah. ni nak cerita sikit ni. mentang-2 la saya dah dapat lesen P, semalam saya punyalah semangat gila drive. siang bawak family pergi rumah cousin. haha. malam drive-thru mcd. ye ye, tak sihat. okay. haha. haa ! speaking of drive-thru mcd, ni nak tambah lagi cerita. haha. kereta yang saya drive tu memang ada problem sikit. tingkap tak dapat turun ! adoyy. kereta lama mak saya sebenarnya. novus spectra. aiceh, mestilah kena mention jugak. haha. lepas tu, time dirve-thru kena bukak pintu bila nak ambil order apa semua. perghh, malu la jugak. haha. lepas tu, time nak ambil makanan tu, salah saya jugak sebab ter-rapat sangat. so, tak dapat nak bukak pintu. mak saya terpaksa keluar kereta ambil order tu. hahaha. malu weh malu. slack jugak ah bwk kereta tu pergi drive-thru. alahai. haha. mesti kereta belakang heran. ah, buat muka seposen je. haha. okay, dah start cuti sekolah kan ? so, happy holiday ! :D yes, kepada para penganggur sekalian. memang kita rasa mcm sama je setiap hari. ha ha. okay, babai. assalamualaikum :)

5 comments :

  1. haha... xde beza pon hari cuti nih dengan hari2 lain^^.. Btw, Tahniah sebab lulus eh..

    BACK LINK
    http://apit555.blogspot.com/2012/03/lee-chong-wei-kibar-bendera-putih.html
    http://qeifar.blogspot.com/2012/03/mana-hilangnya-kereta-aku-kereta.html

    ReplyDelete